Ποιότητα

Είτε πρόκειται για δημιουργικά γραφεία, Τράπεζες, χρηματιστήρια, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, η οθόνη επηρεάζεισε μεγάλο βαθμό την αποδοτικότητα αλλά και την άνεση με την οποία εργαζόμαστε.

Εδώ και 40 χρόνια έχουμε εξειδικευτεί στην δημιουργία των καλυτέρων οθονών στον κόσμο με ισχυρή δέσμευση στην απαράμιλλη ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας.

Ενώ οι άλλοι στηρίζονται σε τρίτους, για έρευνα, τεχνολογία και έλεγχο ποιότητας, εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ‘In-House’ κατασκευή.

Η δέσμευσή μας είναι διαχρονική σ΄ αυτήν τη φιλοσοφία και εγγυάται την απόλυτα υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και κατασκευή πρωτοποριακών προϊόντων με τεχνικά χαρακτηριστικά που πάντα προηγούνται των άλλων και με ταχύτατους ρυθμούς.

Η κεντρική αυτή προσέγγιση παράγει πολλαπλά θετικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματα.

Είτε κάνουμε μικρό-μετρικές χρωματικές ρυθμίσεις, είτε ενεργοποιούμε την κατάλληλη προ-ρύθμιση για την εφαρμογή που εργαζόμαστε, τα κορυφαία ηλεκτρονικά κυκλώματα προσφέρουν απαράμιλλες δυνατότητες.

Ο επεξεργαστής ASIC ‘Application Specific Integrated Circuit’ για παράδειγμα, με 20ετή πορεία  επεμβάσεων και βελτιώσεων προσφέρει τώρα πια 16 bit χρωματικό έλεγχο και εικόνα στην εικόνα ‘PiP’ (Picture in Picture).

Οι ΕΙΖΟ οθόνες καθορίζουν τις προδιαγραφές για την τέλεια εργονομία και την απόλυτη ευκολία στην τοποθέτηση–εγκατάσταση με χαρακτηριστικά όπως εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και πληθώρα λύσεων τοποθέτησης.

Όλες οι οθόνες συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και εργονομίας καθώς και με εσωτερικό αυστηρό πρότυπο της ΕΙΖΟ το’ECO Products’.

Τέλος, προσφέρουμε την πρώτη και μοναδική 5ετη Εγγύηση στην αγορά των LCD οθονών.

about_us_image