DuraVision Solutions

industrial_visual03

Στιβαρές και Αξιόπιστες

Αυτές οι οθόνες συμμορφώνονται με τις θερμοκρασίες, την υγρασία και τους κραδασμούς, όπως αυτά καθορίζονται από το IEC60945 Διεθνές Standard για συστήματα και εξοπλισμό ραδιοεπικοινωνιών και ναυτικής πλοήγησης.  Το IP65 πρότυπο  σημαίνει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα εισόδου σκόνης καθώς επίσης είναι προστατευμένες από κάθε χαμηλής πίεσης πίδακες νερού. Για μακρόχρονη αξιοπιστία και σταθερότητα, δεν χρησιμοποιούνται ανεμιστήρες ψύξης ή άλλα μέρη που σπάνε εύκολα.

industrial3_img01

Μοντέλα Standard και Μοντέλα Αφής

Διατίθενται  μοντέλα και με standard panels και με panels αφής. Το μοντέλο με panel αφής  DuraVision FD2101T υποστηρίζει touch  είσοδο που εφαρμόζει τέλεια και ελαχιστοποιεί την ακούσια είσοδο σκόνης και σταγόνων νερού.

Πιστοποιήσεις από Διεθνείς Οργανισμούς

Και οι δύο οθόνες έχουν πιστοποίηση από τέσσερις παγκόσμιες ναυτικές οργανώσεις: LR (UK), DNV (Norway), ABS (USA) και ClassNK (Japan). Επίσης βρίσκονται σε διαδικασία πιστοποίησης από τις GL (Germany), CCS (China) και BV (France).

industrial_visual02

Είσοδος Composite (BNC)

Για σύνδεση με εξοπλισμό επιτήρησης και ελέγχου, όπως τηλεοράσεις κλειστού κυκλώματος (CCTV) και κάμερες ασφαλείας, αυτές οι οθόνες προσφέρονται με μία είσοδο Composite (BNC). Για την μείωση του θορύβου, η είσοδος αυτή έχει 3 διαστάσεων ξεχωριστό κύκλωμα για σήματα NTSC το οποίο διαχωρίζει το σήμα της φωτεινότητας από το σήμα της πληροφορίας χρώματος (C). Παράλληλα διαθέτουν μία είσοδο D-Sub (VGA) για σύνδεση με PCs.

industrial2_img01

Σταθερή Ποιότητα σε Βάθος Χρόνου

Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα για 24ωρη χρήση και υποστηρίζονται από εγγύηση δύο ετών. Η EIZO έχει αφιερωθεί στο να σας εγγυηθεί και να σας εξασφαλίσει οθόνες με σταθερή ποιότητα σε βάθος χρόνος, ώστε να μπορείτε να νοιώθετε ασφαλείς όταν τις εγκαταστήσετε στο δικό σας σύστημα ασφαλείας.

industrial2_img02

Αξιόπιστη Θέαση υπό Γωνία

Για εγκαταστάσεις όπου η οθόνη τοποθετείται πάνω από το επίπεδο των ματιών και ο χρήστης θα πρέπει να κοιτάζει ψηλά στην οθόνη, το DuraVision FDS1901 περιλαμβάνει μία λειτουργία, την ”Up View” η οποία ελαχιστοποιεί το ξεθώριασμα των χρωμάτων που μπορεί να προκύψει σε μία LCD, όταν η θέαση γίνεται υπό γωνία.

industrial_visual02

Σταθερή Ποιότητα και Αξιοπιστία σε Βάθος Χρόνου

Αυτά τα monitors είναι κατασκευασμένα για 24ωρη χρήση και υποστηρίζονται από εγγύηση 2 ετών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό LED οπίσθιο φωτισμό, πολύ φιλικό με το περιβάλλον. Οι καμπίνες δεν περιέχουν καθόλου τρύπες εξαερισμού και η περίμετρος των πλήκτρων ελέγχου είναι σφραγισμένες, ούτως ώστε να είναι αδιαπέραστες από σκόνη και υγρά.

industrial1_img01

Διαφορετικά Μοντέλα για Διαφορετικές Εφαρμογές

Για την κάλυψη των απαιτήσεων σε ποικίλα περιβάλλοντα, αρκετές οθόνες και μοντέλα διατίθενται σε πέντε διαφορετικά configurations: standard (με βάση), VESA (χωρίς βάση), chassis , panel mount και rack mount.

industrial1_img02

Μοντέλα Αφής

Για χρήση όπως πληροφορίες σταθμών σε ένα περιβάλλον εργοστασίου, αρκετά μοντέλα προσφέρονται με panels αφής και τα οποία είναι απροσπέλαστα από σκόνη και νερό.

industrial1_img03

industrial_visual02

Ευρεία Γκάμα Μοντέλων

Εάν αναζητάτε μία οθόνη αφής, η EIZO σίγουρα έχει να σας προσφέρει για κάθε χρήση, για κάθε περιβάλλον και για κάθε εγκατεστημένη βάση. Η τεχνολογία οθονών αφής προσφέρουν αντοχή, χωρητικότητα, χαρακτηριστικό ήχο και   infrared οπτική απεικόνιση. Η σειρά DuraVision προσφέρεται είτε με panel mount, είτε με chassis, κ.α.

industrial4_img01

Εμπιστοσύνη στα Προϊόντα μας Επειδή Εμείς τα Κατασκευάζουμε

Στην EIZO εμείς αναπτύσσουμε, εμείς κατασκευάζουμε και εμείς ελέγχουμε όλη την παραγωγή στις δικές μας εγκαταστάσεις και στα δικά μας εργοστάσια. Επομένως είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα μας και για αυτό το λόγο προσφέρουμε 3 χρόνια εγγύηση για τις οθόνες αφής FlexScan και 2 χρόνια εγγύηση για 24ωρη συνεχή χρήση η οποία καλύπτει την σειρά DuraVision. Σαν μια Εταιρεία που εξειδικεύεται  στις οθόνες, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύουμε τα διάφορα μέρη τους άμεσα και αποτελεσματικά και να εξασφαλίζουμε μία μακρόχρονη και σταθερή παροχή των προϊόντων μας, ώστε να είστε πάντα σίγουροι για την επένδυσή σας.

industrial4_img02

Σταθερή Απόδοση με Ποικίλα Χαρακτηριστικά

Αυτές οι οθόνες αφής προσφέρουν  σταθερότητα και  αξιοπιστία, ιδιότητες που έχουν την σφραγίδα τους σε όλες τις οθόνες της EIZO. Τα πιο πολλά μοντέλα έρχονται με ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά: ενσωματωμένα ηχεία, μια εργονομική βάση, gamma correction, ανιχνευτή εξωτερικού φωτισμού καθώς και χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως το off-timer.

industrial4_img03

industrial_visual02

Για την ανάπτυξη και την κατασκευή των LCD οθονών είτε για απλή χρήση είτε για ειδικές εφαρμογές, όπως ιατρικές  και γραφιστικές, η EIZO έχει συσσωρεύσει νεωτεριστικές και πρωτοποριακές τεχνολογίες. Αυτά τα προϊόντα ενσωματώνουν όλη την τεχνολογική γνώση της EIZO. Η DuraVision FDH3601 προσφέρει υπηρεσίες για έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας καθώς και γεωφυσικής, μία λύση μεγάλης οθόνης 4K x 2K . Η οθόνη DuraVision FDF2301-3D είναι η μοναδική full HD στον κόσμο 23” με απεικόνιση 3D με γυμνό μάτι.
industrial5_img01
keno