ColorEdge Solutions

02.graphics_mv

graphics_visual01_2

graphics1_img01_2

Χρωματική Επαλήθευση σε Στούντιο Φωτογραφίας

Χρησιμοποιώντας μία καλιμπραρισμένη  οθόνη ColorEdge σε ένα στούντιο φωτογραφίας, έχετε την δυνατότητα αφού βγάλετε μερικές φωτογραφίες   να πιστοποιείτε ταυτόχρονα σε πραγματικό χρόνο το χρώμα τους.

Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας υπάρχει σε όλη την σειρά CG για trouble-free καλιμπράρισμα. Επιπρόσθετα, η φωτεινότητα, η θερμοκρασία χρώματος και οι ενδιάμεσες αποχρώσεις σταθεροποιούνται αμέσως μόλις ανάψετε την οθόνη σας, ώστε να αρχίσετε να εργάζεστε αμέσως.

Όταν φωτογραφίζετε  σε Portrait Mode ακόμα και οι πιο λεπτές σκιάσεις είναι απόλυτα ευδιάκριτες.

‘Ένα σκίαστρο – κάλυπτρο, το οποίο μειώνει  όλες τις ανακλάσεις του φωτός συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία όλων των CG οθονών και διατίθεται ξεχωριστά για την σειρά CX.


Η EIZO Κατασκευάζει Κεντρικούς Επεξεργαστές

Για την απόλυτη ακρίβεια των χρωμάτων, η EIZO έχει αναπτύξει για τις δικές της εφαρμογές, ένα δικό της  ολοκληρωμένο κύκλωμα (ASIC). Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μία οθόνη ξεχωριστά ρυθμίζεται στο εργοστάσιο, μετρώντας τις gamma τιμές RGB από 0-255, και χρησιμοποιώντας το 16-bit LUT (παλέτα από 65.281 αποχρώσεις)  συγκεντρώνει τους πιο ακριβείς τόνους χρωμάτων για να επιτύχει την επιθυμητή τιμή και το σωστό αποτέλεσμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλες οι αποχρώσεις εμφανίζονται πραγματικές και όχι όπως όταν επεμβαίνουμε στην φωτογραφία για να την βελτιώσουμε με χρωματική διαχείριση. Και οι δύο σειρές προϊόντων, CG και CX διαθέτουν εσωτερικούς αισθητήρες, οι οποίοι μπορούν να προγραμματιστούν  και ρυθμιστούν έτσι, ώστε η διαδικασία να γίνεται αυτοματοποιημένα χωρίς να απαιτείται να αφιερώσετε εσείς χρόνο γι αυτό.

graphics1_img02_2

Πιστότητα Χρώματος για Φωτογραφία και Retouching

Οι οθόνες ColorEdge παράγουν σταθερά χρωματικά αποτελέσματα με μηδαμινές διαφορές μεταξύ των μοντέλων. Ένας φωτογράφος και ένας retoucher μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά, εάν χρησιμοποιούν ColorEdge οθόνες με τις ίδιες ρυθμίσεις. Όταν συνεργάζεται  μία ομάδα σχεδιαστών με retouchers ή με τυπογράφους,  η  καθεμιά  από αυτές δύναται να επιβεβαιώσει ότι οι οθόνες, που χρησιμοποιεί, εμφανίζουν τα ίδια ακριβώς χρώματα  δηλώνοντας το profil των οθονών τους.

 graphics1_img03_2

Χρησιμοποιούνται από την Magnum Photos

Πολλοί φωτογράφοι και διευθυντές ψηφιοποίησης της Magnum Photos χρησιμοποιούν οθόνες ColoEdge για διαχείριση χρώματος για την σωστή απόδοση των ιστορικών Magnum εικόνων καθώς και για την παραγωγή μοντέρνων φωτογραφιών. Read more about the collaboration between Magnum and EIZO.


Προβλεπόμενο Χρώμα με κάθε Media

Με πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ψηφιακής εκτύπωσης είναι πλέον πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς οι πελάτες σας βλέπουν το χρώμα. Μία οθόνη ColorEdge και το Λογισμικό ColorNavigator σας επιτρέπουν να το κάνετε, αφού είναι σχεδιασμένα και για softproofing και για ψηφιοποίηση. Επομένως τώρα έχετε την δυνατότητα να ”προβλέψετε” πώς εμφανίζεται το χρώμα στους πελάτες σας, όταν παράγετε περιεχόμενα εκτυπώσεων, όπως βιβλία και περιοδικά ή  ψηφιακά όπως tablets, smart phones και notebooks.

graphics0_img00

Απολαυστικές Ψηφιακές Φωτογραφίες με EIZO

Οι σειρές οθονών CX και CS είναι ιδανικές για χρήστες που επιθυμούν να διορθώνουν να εκτυπώνουν και να δημοσιεύουν,  στο σπίτι τους, τις ψηφιακές τους φωτογραφίες. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν DSLR και MILC φωτογραφικές μηχανές και θέλουν να κάνουν διαχείριση χρώματος σε χρωματικό φάσμα Adobe RGB, υπάρχει η σειρά CX. Για όσους σκέπτονται το κόστος της επένδυσης, η σειρά CS είναι η δεύτερη επιλογή τους. Μετά την αρχική βαθμονόμηση των οθονών (calibration) οι ρυθμίσεις αυτές δύνανται να διατηρηθούν αυτόματα μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα που διαθέτουν. Με το λογισμικό της EIZO,  ColorNavigator, το οποίο διατίθεται ξεχωριστά, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά profiles για ξεχωριστούς χρήσεις, όπως για φωτογραφία, εκτύπωση, web, και τα οποία δύνασθε να εναλλάσσετε, όταν το επιθυμείτε. Εφόσον το αποτέλεσμα των εκτυπώσεων είναι ίδιο με αυτό της οθόνης σας, έχετε την δυνατότητα να αφοσιωθείτε περισσότερο  στην δουλειά σας, αντί να αναλώνεστε κάνοντας πολλές δοκιμές εκτυπώνοντας συνέχεια μέχρι να πετύχετε το πιο κοντινό αποτέλεσμα.

graphics1_visual03_2

Απλή και Οικονομική Λύση για Επαγγελματίες και Λάτρεις της Φωτογραφίας

Εάν επιθυμείτε έναν οικονομικό τρόπο προβλέψιμου χρώματος εφικτό με hardware calibration, η EIZO προσφέρει το δικό της εργαλείο, το EasyPIX, και το οποίο είναι συμβατό με σχεδόν όλη την σειρά FlexScan καθώς και με την σειρά FORIS. Το EIZO EasyPIX περιλαμβάνει το λογισμικό βαθμονόμησης και έναν αισθητήρα χρώματος. Η πολύ απλή και εύκολη χρήση του, σας επιτρέπει να έχετε μία ιδανική ταύτιση χρωμάτων μεταξύ οθόνης και εκτύπωσης, χωρίς μάλιστα να είστε ειδικός στην χρωματική διαχείριση. Για τους επαγγελματίες, Η EIZO συστήνει να απευθυνθούν στην σειρά CX μαζί με τοEasyPIX. Η σειρά CX προσφέρει πολλά  χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, που απλώς στην σειρά CG είναι δεδομένα. Για τους ερασιτέχνες του είδους, που ψάχνουν μια πιο απλή ταύτιση χρώματος οθόνης-εκτυπωτή, έχουν πολλές δυνατότητες επιλογών και μέσα από την σειρά FlexScan και FORIS, που μαζί με το EasyPIX θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

graphics1_img03

Πιο Όμορφο και Πρακτικό Design

Μία οθόνη ColorEdge σε ένα σχεδιαστικό γραφείο εξυπηρετεί απόλυτα την επικοινωνία μεταξύ των σχεδιαστών που εργάζονται πάνω σε ένα project, διότι μία καλιμπραρισμένη οθόνη τους επιτρέπει να βλέπουν τα ίδια χρώματα στις οθόνες τους. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον χρωματικής διαχείρισης μέσα σε ένα τέτοιο πρακτορείο, μπορείτε να έχετε χρωματική ταύτιση του αρχείου πάνω στο οποίο εργάζεστε, με την εκτύπωση σε έναν laser ή σε έναν inkjet εκτυπωτή. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χαμηλότερα κόστη, αφού δεν θα χρειάζεται να κάνετε πολλαπλές εκτυπώσεις ενός poster, εξαιτίας της μη ταύτισης των χρωμάτων. Επιπρόσθετα, εάν επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κάτι που έχετε εκτυπώσει στο Web, μπορείτε να το δείτε πώς αυτό φαίνεται πατώντας μόνον ένα πλήκτρο.

graphics2_img012_2

Διαχειριστείτε το Χρώμα από το Σχέδιο έως την Εκτύπωση

Σε ένα εκτυπωτικό  ή σε ένα σχεδιαστικό γραφείο μπορούν να δοκιμαστούν καλές και πολλές πρακτικές χρωματικής διαχείρισης με το να εργάζονται όλοι πάνω σε ένα profile. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα δοκίμια  και οι ψηφιακές έγχρωμες εκτυπώσεις ταιριάζουν απόλυτα με την τελική εκτύπωση. Χρησιμοποιώντας ColorEdge οθόνες σε κάθε στάδιο μιας παραγωγής – φωτογραφία, σχέδιο και εκτύπωση – μπορείτε να γνωρίζετε από πριν (soft proof) πώς ακριβώς θα φαίνεται η τελική εκτύπωση. Αυτό οδηγεί σε αξιοσημείωτες μειώσεις σε κόστος και σε χρόνο που σπαταλώνται στην διόρθωση των χρωμάτων, και μάλιστα όταν τα διάφορα τμήματα βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις το ένα με το άλλο.

graphics2_img02_2
graphics2_img01

Ο Χρωματικός Χώρος Αναπαράγεται στην Οθόνη

The CG and CX series reproduce almost the entire Adobe RGB color space. The vibrant blue skies and lush green forests seen in photos will be displayed on screen in a way not possible on monitors with an sRGB color space. The wide color gamut also ensures that the monitors reproduce almost the entire ISO-coated and US web-coated CMYK color spaces used in printing.

Άφθονος Χώρος για τον Ψηφιακό σας Καμβά

Το μοντέλο CG246 καθώς και το CX240 εμφανίζουν δύο σελίδες Α4 στο πραγματικό τους μέγεθος  με επιπλέον μία παλέτα εργαλείων στην επιφάνειά τους. Τα μοντέλα CG276 και CX270 σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο με επιφάνεια εργασίας 27 ιντσών και ανάλυση 2560 x 1440.

graphics2_img04_2
graphics3_img01_2 (1)

Ακρίβεια και Πιστότητα Χρώματος για Video Παραγωγή

Για κάθε τύπο παραγωγής είτε video editing είτε post production, μία οθόνη η οποία απεικονίζει με μεγάλη ακρίβεια το χρώμα  με συγκεκριμένες σταθερές, αποτελεί ένα άκρως απαραίτητο εργαλείο. Η σειρά ColorEdge προσφέρει μια ευρεία συλλογή οθονών οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των studios. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας το λογισμικό ColorNavigator μπορείτε να εισάγετε 3D LUT για προσομοίωση στην οθόνη σας.

graphics3_img012_2

Εύκολη Λειτουργία με Εξαιρετική Απόδοση

Η  απόλυτα σωστή απεικόνιση του μαύρου χρώματος είναι πολύ σημαντική σε μία επεξεργασία video σε ένα σκοτεινό στούντιο. Σε μία απλή LCD οθόνη οι λεπτομέρειες των μαύρων είναι συνήθως πολύ δύσκολο να εμφανιστούν διότι τα backlights της οθόνης είναι πάντα φωτισμένα. Αντιθέτως, οι ColorEdge οθόνες CG246 & CG276 έχουν υψηλό λόγο αντίθεσης, έτσι ώστε οι σκοτεινοί τόνοι να διατηρούν το βάθος τους. Προσφέρονται επίσης με πλήκτρα ελέγχου του οπίσθιου φωτισμού, ώστε να βελτιώνουν την θέαση σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον καθώς επίσης και με ένα επιπλέον πλήκτρο επί της οθόνης, το οποίο δηλώνει ποιο πλήκτρο κάνει τι. 1080/24 playback, 10-bit δυνατότητα απεικόνισης των γκρι τόνων καθώς και   3D LUT προσφέρονται σχεδόν με όλες τις οθόνες της σειράς  ColorEdge, οπότε και αφορούν σε κάθε χρήση και εφαρμογή από επεξεργασία video έως και  ψηφιακές παραγωγές.

5ετής Εγγύηση

Η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση σας διασφαλίζει την επένδυσή σας. Επιπρόσθετα, ο οπίσθιος φωτισμός καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση με φωτεινότητα πλέον των 100 cd/m2 , γεγονός που εξαρτάται από τον χρόνο χρήσης με maximum τις 10.000 ώρες.  (Απευθυνθείτε στα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου για περισσότερες πληροφορίες της εγγύησης φωτεινότητας).

graphics3_img02_2

-ColorEdge Προϊόντα-